Voorwaarden

Eigen risico

Welke dekking u ook kiest en ongeacht de bestemming of duur van uw vakantie, met de Caravan verzekering van DOA heeft u een eigen risico van € 50,-. Indien de schade echter wordt gerepareerd door een met DOA samenwerkende reparateur vervalt dit eigen risico.

Gratis uw caravan uitlenen aan uw familie

Als u uw caravan eens wilt uitlenen aan uw familie, dan blijft de verzekering gewoon van kracht. Deze service biedt DOA u geheel gratis.

Vergoeding voor extra kosten, zoals repatriëring- en opruimingskosten

Boven het verzekerd bedrag worden extra kosten, zoals van beredding, berging, repatriëring en kosten voor het huren van een vervangende caravan of voor opruiming na een brand vergoed. Verder vergoedt DOA de schade als gevolg van constructiefouten, mits de caravan niet ouder is dan 5 jaar.

Noodreparaties mogelijk zonder toestemming

Bij schade aan uw caravan kan het noodzakelijk zijn om met spoed een voorziening te treffen om verdere beschadiging te voorkomen. U kunt dan tot maar liefst € 500, – een noodreparatie laten uitvoeren zonder voorafgaande toestemming van DOA.

Verzekeringsgebied

Bij DOA is uw tent of toercaravan niet alleen verzekerd in Europa, maar ook in landen als Algerije, Marokko, Tunesië en Israël. Als u niet langer dan drie maanden gaat, is de verzekering zelfs wereldwijd van kracht. Met een stacaravan bent u in de Benelux verzekerd en in Duitsland tot en met 100 kilometer buiten onze grenzen.

Hulpverlening in het buitenland

Bij de Caravan verzekering biedt DOA u ook nog een hulpverleningsservice in het buitenland. Via de Alarmcentrale van EuroCross kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag terecht met uw financiële, medische en technische problemen.

Goed in recreatieverzekeringen

DOA beschikt over specialisten die als geen ander weten waar een goede caravan verzekering aan moet voldoen. Niet alleen omdat ze veel verstand hebben (want dat hebben ze!), maar zeker ook omdat ze zelf gepassioneerde kampeerders zijn die er zelf regelmatig op uit trekken.