Please return following links to the footer:
Designed by WordPress themes free, thanks to: fashion wp themes, Help kids and sizzling hot deluxe
Dekkingen

Dekkingen

Dekking 1

WA met Uitgebreide Caravan verzekering
WA- schade, die door de caravan is veroorzaakt aan personen of zaken, is gedekt tot een bedrag van
€ 500.000, – per gebeurtenis, mits de caravan niet is gekoppeld aan een motorrijtuig en de schade is ontstaan nadat de caravan is losgemaakt of losgeraakt en buiten het verkeer tot stilstand is gekomen.
Brand, storm, hagel, diefstal, als kampeerder kunt u er maar beter niet mee te maken krijgen.

Maar als er toch iets gebeurt, is een uitgebreide dekking gewenst. Met de Uitgebreide Caravan verzekering van DOA loopt u financieel geen risico’s meer. De schade aan uw tent of caravan wordt vergoed. Ook als u een aanrijding krijgt of vervaarlijk slipt, kunt u de schade aan uw caravan op deze verzekering verhalen.

Boven het verzekerd bedrag worden bovendien extra kosten, zoals kosten van beredding, berging, repatriëring en kosten voor het huren van een vervangende caravan of voor opruiming na een brand. Verder vergoed DOA de schade als gevolg van constructie fouten, mits de caravan niet ouder is dan 5 jaar afhangende welke keuze van dekking u heeft genomen.

Dekking 2

De Caravan- Indexverzekering
Voor deze dekkingsvorm gelden dezelfde voorwaarden als voor de WA met Uitgebreide Caravan verzekering. Het extra voordeel van de Caravan- Indexverzekering (dit geld niet voor tenten) is echter dat het verzekerd bedrag jaarlijks automatisch wordt aangepast, overeenkomstig de cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Tijdens de eerste vijf of tien jaar krijgt u dan bij een totaal verlies de volledige nieuwwaarde van uw caravan vergoed. Hierbij wordt rekening gehouden met een overwaarde van 15 % van het verzekerd bedrag. Dus als het verzekerd bedrag door een prijsstijging niet voldoende zou zijn, vergoedt DOA het eventuele tekort met een bedrag dat ten hoogste gelijk is aan 15 %.

Autoverzekering
Heeft u naast een caravanverzekering ook nog behoeften aan een autoverzekering? Bezoek dan eens www.goedkoopsteautoverzekeringen.net voor het vergelijken van een aantal goedkope autoverzekeringen.